Ablakfóliázás

Épületfóliázás

A LLumar sikere a minőségben, és a biztos gyártói háttérnek köszönhető. Gyártónk az Eastman Chemical Company (régebben Eastman Kodak) egy amerikai központú világméretű cég. A LLumar fóliák a világ minden földrészén, szinte minden országban jelen vannak. A szigorú minőségi előírásoknak köszönhető az, hogy az ablakfóliák akár 10-15 év elteltével is újszerű állapotban maradjanak. Gyártónk számos levédetett technológiát használ a fóliagyártás során, ilyen pl. az egyedi ragasztó- és karcálló réteg, valamint az UV visszaverő technológia, ami kifejezetten a LLumar fóliákat jellemzi.

Ablakfólia előnyök

1

Hővédelem

2

Fakulás védelem

3

Energiamegtakarítás

4

Biztonság

Ablakfólia előnyök

1

Hővédelem

2

Fakulás védelem

3

Energiamegtakarítás

4

Biztonság

LLumar ablakfóliák

Hővédelem ablakfóliával

A LLumar ablakfóliák típustól függően, akár a napenergia 83%-át képesek visszaverni. Ily módon hatalmas mértékben csökkenthető lakásunk hőmérséklete. Természetesen a hőmérséklet csökkentés mértéke nagyon sok mindentől függ, pl.: a meglévő ablakok üvegszerkezete, a falak szigetelése, milyen égtájra néznek az ablakok, honnan éri a napfény, stb...
Videónkban egy világos, szinte teljesen átlátszó hővédő fólia látható.

UV védelem ablakfóliával

Az UV sugárzásnak több káros hatása is van. Ma már bizonyítottan nagy szerepet játszanak a bőrrák kialakulásában is. Másik kevésbé veszélyes hatása a fakulás kialakulásában való szerepe. Az UV sugarak kb. 40%-ban felelősek a tárgyak öregedéséért, vagy fakulásáért. Mivel minden LLumar fólia min. 99%-os mértékben visszaveri a káros UV sugarakat, ezért az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány is, mint hatékony megelőzési módszer ajánlja termékeinket.

Fényvédelem ablakfóliával

A LLumar termékpalettáján megtalálhatóak a sötétítő fóliák. Segítségükkel csökkenthető az élettérbe beérkező fény mennyisége, ezáltal növelhetjük komfortérzetünket, hiszen kevésbé fog tükröződni a TV, vagy monitor képernyője.

 

Biztonsági ablakfóliák

Sajnos nem egyszer hallhattunk már üvegtörés okozta súlyos, akár végzetes balesetről a hírekben. Biztonsági fóliáink nem csupán megerősítik, és megnehezítik a betörők dolgát, de baleset esetén egyben tartják a szilánkokat.

Dekoráció vagy belátásvédelem ablakfóliával

Fóliával gyorsan, és ízléses módon alakíthatjuk át ablakainkat, térelválasztónkat, vagy akár üvegfalas zuhanyzónkat. Számos minta közül válogathatunk, pl.: tejüveg, savmart, vagy homokfúvott, négyzetrácsos, csíkos, stb...

Közösségi oldalaink


Kövesd facebook oldalunkat és egyéb közösségi csatornáinkat új tartalmakért!


Hívás most!